SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MAIF AKADEMI/UNGDOM
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Välkomna till MAIF P14 (Födda 09)
MAIF (födda -09) 2022
Informationsspridning kring matcher och träningar sker numer på lagets instagramsida, https://www.instagram.com/maif_p09/
 
Information kring matcher och träningar
2023-01-01 00:23

Informationsspridning kring matcher och träningar sker numer på lagets instagramsida, https://www.instagram.com/maif_p09/

 

Välkomna att följa vår resa under 2023!

Referat: Åhus HBK  - Mjällby AIF
Matchreferat Åhus HBK - Mjällby AIF P11
2020-02-02 19:30

Äntligen var det dags för matcher igen för Mjällby AIF P11. Ett kallt och ett blåsigt Åhus stod på menyn. Men varken kylan eller blåsten satte stopp för järngänget från Listerlandet. 

 
Åhus - Mjällby AIF 2-5 
 
Första matchen på ett tag och det märktes lite i början. Vi fick inte igång vårt passningsspel och hade lite för dålig rörelse som ledde till mycket bolltapp. Men det var Mjällby som tog ledningen med 1-0  och detta var genom en hörna där Åhus spelare lyckades vara sist på bollen in. Precis innan halvlek lyckades Åhus kvittera till 1-1.
 
Andra halvlek fick vi igång vårt passningsspel och vi hade höjt oss några snäpp från första halvlek. Detta ledde till att Mjällby tog återigen ledningen med 2-1 detta genom Lowe Engqvist. Under andra halvlek så skapade vi många målchanser, men lyckades inte få in bollen.
 
Sista halvlek och då lossnade det för Mjällby-grabbarna. Lowe Engqvist fortsatte med sitt målskytte och utökad ledningen till 3-1. En liten stund efter skulle Mjällby AIF utöka ledning till både 4-1 och 5-1 genom Lowe Engqvist och Alex Veteli. Åhus lyckades reducerade till 5-2.
Nu sparkar vi igång säsongen 2020!⚽️
2020-01-07 21:51
Säsongstart 8 januari
Då var jul och nyårs firande över, tillbaka till rutiner såsom skola, sömn och FOTBOLL!!!⚽️

Hoppas ni alla haft en underbar ledighet, men nu kör vi igång. Vi börjar träningen onsdagen den 8 januari kl 18:10-19:40. Sen blir det måndagar och onsdagar, precis som tidigare.
Vi planerar för ett föräldramöte i slutet av januari där vi inte blickar bakåt utan bara framåt. Ett info möte om hur upplägget 2020 ser ut. 
Det blir ett händelserikt år, väldigt spännande och inspirerande tycker vi ledare.

Vi ses på vallen!
/Ledarna
Smällkaramell🎉💫
2019-12-31 07:00
Vi minns tillbaka och bjuder här på lite nyårsgodis!
WOW!!!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen