SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MAIF AKADEMI/UNGDOM
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Herman Ottosson ny utvecklingschef i Mjällby AIF
2022-11-09 14:00

Herman Ottosson ny utvecklingschef i Mjällby AIF. 

 

Mjällby AIF kan med glädje meddela att sölvesborgssonen Herman Ottosson är klar för Mjällby AIF. Herman kommer från och med första januari vara föreningens nya utvecklingschef. 

 

Herman är född och uppvuxen i Sölvesborg där han även var verksam i föreningarna Sölvesborg GOIF och Lörby IF.

När Herman sedan lämnade sin hemstad så var det av till FK Karlskrona där han arbetade som akademiansvarig. De senaste åren har Herman verkar i superettanklubben Västerås SK, både som akademiansvarig och under senaste säsongen även som sportchef.

 

Herman Ottosson är från och med 1 januari anställd tills vidare som Mjällby AIF:s utvecklingschef. 

 

- Det har varit en otroligt intressant rekryteringsprocess där vi i slutändan hade flera väldigt bra kandidater som vi kände kunde leda och axla den här rollen väldigt väl.

- Att få in Herman i Mjällby AIF är fantastiskt. Herman har senaste åren bevisat sin stora kunskap inom svensk fotboll med att utveckla spelare och föreningar. Väldigt strukturerad, målmedveten och framförallt kompetent inom hans ansvarsområde. 

- Herman kommer verka, som alla andra, med att tillsammans dra Mjällby AIF framåt. Hans huvudsakliga ansvarsområde är att se över, förbättra och implementera vår spelarutbildningsplan i ungdoms- och akademileden. 
Samt att ansvara för utbildning och feedbackarbete till våra tränare i ungdom och akademi, kommenterar klubbchef Jacob Lennartsson. 

 

- Jag ser fram emot att få vara en del av att göra det omöjliga möjligt. Jag är imponerad av det arbete som gjorts i Mjällby AIF över tid och det ska bli kul att få vara en del av det framåt, kommenterar Herman Ottosson.
Nyhetsarkiv
Mjällby AIF - Vecka 242024-06-10 10:48
Akademimatcher Vecka 212024-05-24 10:59
Provspel i Sampdoria2024-02-26 13:47