SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MAIF AKADEMI/UNGDOM
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Här är Mjällby AIFs lag till eAllsvenskan 2023
2023-02-26 15:33

Mjällby AIF är väldigt stolta att kunna berätta lineupen för vårt lag till eAllsvenskan 2023. 

Spelarna som kommer att representera laget är följande:
Liam Colliander Nelson - 17 år - Kättilsmåla, Karlskrona
Melker Andersson - 16 år - Kättilsmåla, Karlskrona
Måns Ramström - 16 år - Halmstad

Hör kommentaterar från varje spelare här:

Det känns väldigt kul och ärofyllt att få representera Mjällby AIF i denna satsning. Det kommer spännade och utmnande hur det här äventyret kommer att bli.
Det roligaste kommer bli att börja spela och möte dem allra bästa i Sverige, efterssom jag själv titta på de spelarena under tidigare säsonger. Så att få börja lira kommer bli riktigt skoj! 
- Kommenterar Liam Colliander Nelson. 

 

Det känns väldigt bra. Mjällby är ett lokalt lag jag alltid har hejat på, så att nu få representera laget själv den här säsongen en ära. Jag är otroligt taggad på att börja spela. Det kommer bli en väldigt spännande första säsong där vi hoppas på fina resultat. 

- Kommenterar Melker Andersson

Jag står ödmjukt inför årets uppgift med Mjällby AIF och är väldigt stolt över att få representera en sådan fin förening. Jag ska ge mitt allt för att vi ska gå så långt som möjligt. 
Jag ser absolut fram emot att börja spela för att både visa upp mig och laget. Det ska bli sjukt kul att få spela på plats och representera Listerlandet. 
- Kommenterar Måns Ramström

Laget kommer att börja spela sin första matcher i slutet av november och leds av Martin Johansson som är Heads of Esport för Mjällby AIF. 

Nyhetsarkiv
Mjällby AIF - Vecka 242024-06-10 10:48
Akademimatcher Vecka 212024-05-24 10:59
Provspel i Sampdoria2024-02-26 13:47