SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MAIF AKADEMI/UNGDOM
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Ungdomskoll - läs om våra ungdomslag
2022-10-03 12:30

Här nedan kan ni läsa om våra ungdomslag, hur september månad har varit och vad för matcher som väntar för lagen. 

 

 


P5 
Träningen blir bara bättre för varje vecka som går. 

 

Kommande matcher

Inga matcher planerade.


P6

Denna månaden har varit bra. Vi har spelat cup i sbg mot spelare födda 2015. Det gick jättebra och de tyckte det var roligt!

Kommande matcher
Vi ska kontakta Asarums IF för match. Vet ej om vi kan få ihop det i oktober, men förhoppningen är det! 

 

P7

Vi har haft härliga träningar och det kommer fler och fler barn, båda nya och nygamla! Vi är nu runt 15 som tränar regelbundet. 
Vi har kortat ner tisdagsträningen eftersom vi upplever att barnen är tröttare då. 
Vi spelade poolspel i Sölvesborg, 3 vs 3, vilket gick jättebra och barnen tyckte det var superkul! 


Kommande matcher
Internmatch 12/10 mot P8, 5 vs 5.

 

P8

Det har varit en bra månad där vi fortsätter ha väldigt hög träningsnärvaro. Vi är nu 17 spelare i truppen och vi har i september-månad ett snitt på 15 spelare per träning vilket är otroligt glädjande. 

Utöver träning har alla fått spela två matchspel. Vi har ställt upp med ett lag mot Hässleholms IF där deras tränare berömmer våra grabbar enormt efter med "Så bra som ni spelar gör inte ens våra 11-åringar". Vi har även deltagit i ett poolspel i Lyckeby samt ett regnigt derby mot SGIF där 16 av 17 spelare deltog. 


Kommande matcher

Vi kommer spela en internmatch mot våra duktiga 2015-killar. Sedan kommer vi även delta i SGIF-cupen 22 oktober samt Trelleborgscupen för P9 23 oktober.

16 Oktober så arrangerar vi en egen Höstcup på Strandvallens konstgräsplan mellan 10.00-14.30. Deltagande lag där kommer vara Mjällby AIF, Halmstad BK, Kalmar FF, Kalmar Södra, Östers IF, Helsingborgs IF och IFK Värnamo. 

 

P9

Bra träningsnärvaro, även på den ”frivilliga” teknikträningen. Två poolspel 5-manna med bra prestationer. 


Kommande matcher

Cup i Trelleborg den 23:e oktober,  7-manna som underåriga.
 

P11
September har varit en bra och lärorik månad! Vi har fortsatt jobbat med framförallt speluppbyggnad i våra träningar. I seriematcherna gör bägge lag det bra. Vi får ofta fram det vi tränar på i matcherna vilket gläder oss tränare. Ett gäng spelare har även varit i Helsingborg på matchcamp mot grymma lag som Helsingborg, Atletico Göteborg, Öster och WE ett academy lag med spelare från bla Danmark. Killarna gjorde det grymt bra och visar att vi ligger långt fram i spelarutbildningen, kul. 


Kommande matcher

SGIF 2010 (b) 1 okt. 10.00 ,
Karlshamn 2011 (b) 2 oktober 
Rödeby 2010 (h) 8 oktober.
Öster 2011 (b) 11.00 (9-manna)
Skanör Falsterbo 2011 (b) 13.00 (9-manna)
16 oktober cup Sölvesborg 10.00


P12

September har varit en tuff, men lärorik månad. Vi har stångats mot rejält bra motstånd och serien i Skåne har verkligen testat oss. Både fysiskt och mentalt. Spelskickliga lag där bollen förflyttas snabbare än vad vi är vana vid och där vi själva tvingas till snabbare beslut för att inte hamna i tidsnöd. Att vi dessutom spelar som underåriga adderar ytterligare en svårighetsgrad. Det händer mycket fysiskt i kroppen mellan 12 och 13 år. Dock mäter vi som tur väl inte utveckling i matchresultat, utan killarna blir klokare och duktigare fotbollsspelare för varje vecka som går. Både som spelare och som lag.

Vi har i september månad fortsatt det fina samarbetet med P13. Både vad gäller träning och match. Över 10 spelare från P13 har bidragit till våra matcher och flertalet av våra har både fått testa på träning och match i deras serie. Kul! Otrolig bra erfarenhet.


Kommande matcher

IFÖ Bromölla (borta) Söndagen 2 oktober 11.00


U14/15
Gruppen mår bra, har kul och utvecklas på ett bra sätt för varje träning och match. 42 spelare och fyra serier har vi igång under veckorna. Hittills i år har killarna lirat 44 seriematcher under våren och hösten. Nu i helgen passerade vi 200 mål sammanlagt i de fyra serier vi spelar i. Löpa, passa och pressa är enkla instruktioner som ger en framåtlutad fotboll som stimulerar killarna att träna hårt och utvecklas. Men som också gör att de vill komma på våra träningar och lira fotboll vilket är lika viktigt för oss att behålla så många som möjligt så länge som möjligt. Vi har ett samarbete med 09 gänget under oss som flyttar upp tre stycken killar varje vecka till vår grupp för stimulans och vi flyttar upp tre stycken på samma sätt till U16. Vi ser fram emot serieavslutningen i oktober där vi gett oss själva möjligheten via bra prestationer att ta hem tre stycken serier! DM segern 1:e September för U15 mot FKK var en rolig grej för killarna efter en övertygande prestation, här matchade vi sex stycken 08:or och en 09:a som underåriga i finalen. 

Kommande matcher

Se U15:s kalender här.
 

Nyhetsarkiv
Mjällby AIF - Vecka 242024-06-10 10:48
Akademimatcher Vecka 212024-05-24 10:59
Provspel i Sampdoria2024-02-26 13:47