SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MAIF AKADEMI/UNGDOM
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF gör ny satsning – söker utvecklingschef!
2022-09-25 09:00

Mjällby AIF har idag flera spelare i seniortruppen som representerat föreningens ungdoms- och akademiled. För Mjällby AIF är ungdoms- och akademisidan väldigt viktigt, och en stor del av föreningen nutid och framtid.

För att ta nästa steg och skapa förutsättningar för såväl ledare som spelare att kunna bedriva sin verksamhet på bästa vis så kommer föreningen att 2023 anställa en utvecklingschef.

 

Är du intresserad? Läs mer i nyheten.

Tjänsten innebär att du i huvudsak:

  • Ansvara för utbildning av ledare i ungdom och akademi.
  • Ansvara för utformning och uppföljning av föreningens utvecklingsplan (Gulsvarta tråden) samt säkerställande att den utförs i praktiken.
  • Arbetar nära akademichef och ungdomsansvarig i frågor gällande spelare i föreningens ungdom och akademi.
  • Delaktig i klubbens certifierings- och visionsarbete.
  • Representera föreningen i lämpliga möten med SEF.


Som anställd i Mjällby AIF behöver man ha ett flexibelt förhållningssätt och ha en förståelse 
för att vi hjälps åt med det mesta men att vi i grunden har våra huvuduppdrag. Vi ser gärna att du som söker har flera års erfarenhet av liknande roll samt lämplig utbildning.

 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och att du som person passar in i vår organisation. Som person behöver du därför vara duktig i ditt ledarskap, vara pedagogisk och kommutativ, ha god struktur samt arbeta proaktivt för att det hela tiden skall bli bättre.

Gemensamt för samtliga anställda i Mjällby AIF så söker vi personer med stort engagemang, stor arbetskapacitet, som ser möjligheter och bidrar till en god arbetsmiljö.

 

TILLSAMMANS gör vi det omöjliga möjligt!


Tjänsten är på 100% och tillträdesdatum är tidigast 1 januari 2023 eller enligt ök. Tjänsten innebär att du både kommer jobba kvällar och helger. Anställningsprocessen kommer ske löpande med ansökningsstopp söndagen 9:e oktober.


Hur söker jag tjänsten?

Varmt välkommen att maila din ansökan, CV och ställa eventuella frågor till 
jacob.lennartsson@maif.se. Märk din ansökan med ”Utvecklingschef Mjällby AIF”

 


Nyhetsarkiv
Mjällby AIF - Vecka 242024-06-10 10:48
Akademimatcher Vecka 212024-05-24 10:59
Provspel i Sampdoria2024-02-26 13:47